Skip links

Bestrater

Vacature bestrater

Als bestrater bij ACP Holding ben je niet alleen verantwoordelijk voor het aanleggen van hoogwaardige bestratingen, maar ook voor het creëren van een duurzame en esthetisch aantrekkelijke buitenruimte. Je bent betrokken bij diverse projectlocaties, variërend van wegen, pleinen en parkeerterreinen tot tuinen, opritten en trottoirs. Met jouw expertise en vakmanschap zorg je ervoor dat elke bestrating niet alleen functioneel is maar ook een visuele meerwaarde biedt aan de omgeving.

Wie ben jij?

Wat bieden wij?

Soliciteer direct!

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de bouw- en infrastructuursector? ACP Holding is voortdurend op zoek naar getalenteerde individuen die ons team willen versterken. Of je nu een ervaren professional bent of aan het begin staat van je carrière, wij bieden een stimulerende en innovatieve werkomgeving waarin je kunt groeien en excelleren.

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team dat streeft naar uitmuntendheid en succes? Solliciteer dan direct en laat ons weten hoe jij kunt bijdragen aan ons voortdurende succesverhaal.