Skip links

Over ons

Over ACP infra

Bij ACP Holding geloven we dat wie we zijn de kern vormt van wat we doen. Ons bedrijf wordt gedreven door een diepgewortelde passie voor innovatie, duurzaamheid en klantgerichtheid. Als specialisten in het bouwen van essentiële infrastructuren streven we ernaar om de samenleving vooruit te helpen door middel van hoogwaardige en duurzame oplossingen.

Onze toewijding aan excellentie vormt het fundament van ons bedrijf. Vanaf het allereerste contact tot de oplevering van een project streven we naar niets minder dan het allerbeste. Ons handelsmerk is gebaseerd op deze toewijding aan uitmuntendheid, waarbij we elk project met de grootst mogelijke zorg en aandacht benaderen.

Maak kennis met ACPOWER

Onze partners

0 +
Teamleden
0 +
Voertuigen
0 +
Regio's actief

Onze missie

Onze missie bij ACP Holding is om de bouwstenen van een betere toekomst te leggen. We streven ernaar om innovatieve, duurzame en klantgerichte oplossingen te bieden voor glasvezelaanleg, wegenbouw, elektra, water en riolering. We zijn toegewijd aan het creëren van essentiële infrastructuren die gemeenschappen verbinden, groei stimuleren en de levenskwaliteit verbeteren. Door voortdurende innovatie en samenwerking willen we een positieve impact blijven maken op de wereld, waarbij we streven naar een duurzamere en welvarende toekomst voor de generaties die komen.

Onze visie

Onze visie bij ACP Group is om wereldwijd erkend te worden als een toonaangevend bedrijf in de bouwsector. We streven ernaar om de norm te stellen voor kwaliteit, efficiëntie en duurzaamheid in al onze projecten. We zien een wereld waarin moderne infrastructuur de basis vormt voor een welvarende en verbonden samenleving. Onze inzet voor innovatie en uitmuntendheid zal blijven bijdragen aan een betere toekomst voor iedereen. We geloven dat de sleutel tot succes ligt in voortdurende groei en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten, terwijl we tegelijkertijd onze planeet en haar hulpbronnen respecteren.