Skip links

Werken bij

Voorman

Als Voorman Grondwerker bij ACP Holding ben je de spil in het team op onze projecten. Je geeft leiding aan een team van grondwerkers en bent verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van diverse grondwerkzaamheden.

Kraanmachinist

Bij ACP Holding zijn we op zoek naar een ervaren kraanmachinist die verantwoordelijk zal zijn voor het bedienen van diverse soorten kranen op onze bouw- en infrastructuurprojecten. In deze rol zul je een integrale rol spelen bij verschillende taken.

Grondwerker

Als grondwerker bij ACP Holding ben je verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden op onze bouw- en infrastructuurprojecten, waaronder graafwerkzaamheden, het leggen van kabels en leidingen, en het aanbrengen van rioleringen.

Bestraters

Als Bestrater bij ACP Holding ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig bestraten van diverse oppervlakken, variërend van wegen en trottoirs tot opritten en pleinen. Je zorgt er voor dat het bestratingswerk voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en exact volgens de specificaties en ontwerptekeningen wordt afgerond.

Uitvoerder

Als Uitvoerder bij ACP Holding speel je een essentiële rol in het succesvol realiseren van onze bouw- en infrastructuurprojecten. Je coördineert, plant en leidt de uitvoering op de bouwplaats binnen de gestelde kwaliteitsnormen, budgetten en planningen, waarbij efficiëntie en veiligheid voorop staan.

Projectleider

Als Projectleider bij ACP Holding ben je verantwoordelijk voor het succesvol managen van bouw- en infrastructuurprojecten. Je stuurt multidisciplinaire teams aan, coördineert de werkzaamheden en bewaakt de voortgang, zodat projecten worden uitgevoerd binnen de gestelde kwaliteitsnormen, budgetten en planningen.

Administratief medewerker

Als Administratief Medewerker bij ACP Holding vervul je een essentiële rol in het ondersteunen van diverse administratieve taken binnen onze organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt verwerken en organiseren van administratieve processen.

Open solicitatie

We zijn voortdurend op zoek naar professionals die onze passie voor kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid delen. Of u nu een doorgewinterde expert bent in uw vakgebied of een ambitieuze nieuwkomer, bij ACP Holding krijgt u de kans om te groeien, te leren en uw carrière naar nieuwe hoogten te brengen.

Als u klaar bent om deel uit te maken van een team dat gedreven wordt door uitmuntendheid en streven naar succes, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we bouwen aan een toekomst vol groei, innovatie en mogelijkheden.