Skip links

Grondwerker

Vacature grondwerker

Als grondwerker bij ACP Holding ben je een essentieel onderdeel van het bouwteam, waarbij je verschillende taken uitvoert om de bouwplaats gereed te maken voor verdere werkzaamheden. Dit omvat het assisteren bij het graven van sleuven, het leggen van leidingen en kabels, en het egaliseren van terreinen. Veiligheid en nauwkeurigheid zijn van het grootste belang tijdens het uitvoeren van deze taken, terwijl je ook samenwerkt met andere teamleden om projectdoelstellingen te bereiken en deadlines te halen. Met jouw toewijding en vakmanschap draag je bij aan de succesvolle uitvoering van onze bouwprojecten, waarbij je streeft naar kwaliteit en efficiëntie in elke taak die je uitvoert.

Wie ben jij?

Wat bieden wij?

Soliciteer direct!

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de bouw- en infrastructuursector? ACP Holding is voortdurend op zoek naar getalenteerde individuen die ons team willen versterken. Of je nu een ervaren professional bent of aan het begin staat van je carrière, wij bieden een stimulerende en innovatieve werkomgeving waarin je kunt groeien en excelleren.

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team dat streeft naar uitmuntendheid en succes? Solliciteer dan direct en laat ons weten hoe jij kunt bijdragen aan ons voortdurende succesverhaal.