Skip links

Kraanmachinist

Vacature kraanmachinist

Als kraanmachinist bij ACP Holding ben je verantwoordelijk voor het bedienen van diverse kraanmachines op bouwplaatsen en projectlocaties. Je voert verschillende taken uit, zoals grondverzet, laden en lossen van materialen, assisteren bij heiwerkzaamheden en het uitvoeren van diverse graafwerkzaamheden. Veiligheid, nauwkeurigheid en efficiëntie staan hierbij centraal. Je zult ook verantwoordelijk zijn voor het opvolgen van veiligheidsvoorschriften en -procedures om een ​​veilige werkomgeving te waarborgen voor jou en je collega’s. Daarnaast werk je nauw samen met andere teamleden, zoals grondwerkers en projectleiders, om projecten succesvol af te ronden en deadlines te halen. Met jouw ervaring en expertise draag je bij aan de algehele kwaliteit en voortgang van onze bouwprojecten, waarbij je streven naar precisie en efficiëntie altijd voorop staat.

Wie ben jij?

Wat bieden wij?

Soliciteer direct!

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de bouw- en infrastructuursector? ACP Holding is voortdurend op zoek naar getalenteerde individuen die ons team willen versterken. Of je nu een ervaren professional bent of aan het begin staat van je carrière, wij bieden een stimulerende en innovatieve werkomgeving waarin je kunt groeien en excelleren.

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team dat streeft naar uitmuntendheid en succes? Solliciteer dan direct en laat ons weten hoe jij kunt bijdragen aan ons voortdurende succesverhaal.