Skip links

Projectleider

Vacature projectleider

Als projectleider bij ACP Holding ben je de drijvende kracht achter het succesvol plannen, organiseren en uitvoeren van bouwprojecten van begin tot eind. Je draagt de verantwoordelijkheid voor het coördineren van alle aspecten van het project, waarbij je ervoor zorgt dat het projectteam efficiënt samenwerkt en de gestelde doelen worden behaald. Dit omvat het ontwikkelen van een gedetailleerd projectplan, waarin alle fasen van het project worden vastgelegd, van de voorbereiding en planning tot de uitvoering, monitoring en evaluatie.

Met jouw ervaring, leiderschap en organisatorische vaardigheden ben je in staat om elk project tot een succesvol einde te brengen, waarbij je voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en de verwachtingen van de klant overtreft.

Wie ben jij?

Wat bieden wij?

Soliciteer direct!

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de bouw- en infrastructuursector? ACP Holding is voortdurend op zoek naar getalenteerde individuen die ons team willen versterken. Of je nu een ervaren professional bent of aan het begin staat van je carrière, wij bieden een stimulerende en innovatieve werkomgeving waarin je kunt groeien en excelleren.

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team dat streeft naar uitmuntendheid en succes? Solliciteer dan direct en laat ons weten hoe jij kunt bijdragen aan ons voortdurende succesverhaal.