Skip links

Uitvoerder

Vacature uitvoerder

Als uitvoerder bij ACP Holding ben je een cruciale schakel in het succesvol afronden van bouwprojecten. Jouw rol omvat het coördineren en leiden van diverse aspecten van het project, vanaf de voorbereidingsfase tot en met de oplevering. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de voortgang, het budget en de kwaliteit van het werk, terwijl je tegelijkertijd de veiligheid op de bouwplaats waarborgt.

Met jouw ervaring, leiderschap en organisatorische vaardigheden ben je in staat om elk project tot een succesvol einde te brengen, waarbij je voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en de verwachtingen van de klant overtreft.

Wie ben jij?

Wat bieden wij?

Soliciteer direct!

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de bouw- en infrastructuursector? ACP Holding is voortdurend op zoek naar getalenteerde individuen die ons team willen versterken. Of je nu een ervaren professional bent of aan het begin staat van je carrière, wij bieden een stimulerende en innovatieve werkomgeving waarin je kunt groeien en excelleren.

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team dat streeft naar uitmuntendheid en succes? Solliciteer dan direct en laat ons weten hoe jij kunt bijdragen aan ons voortdurende succesverhaal.